Broj imena 6

Numerologija broj 6 – pozitivne osobine

Jak osećaj odgovornosti, umetnički nastrojeni, vole da brinu o drugima, vole dobrotvorni rad, uravnoteženi, empatični, humani, nesebični, vole dom i kuću, uvek na raspolaganju drugima.

Numerologija broj 6 – negativne osobine

Uobraženi, svojeglavi, tvrdoglavi, vole da šefuju članovima porodice i prijateljima, zabadaju nos u tuđ život, egoistični, vole laskanje, nameću svoje mišljenje svakome.

6 kao broj imena

Numerologija smatra da je broj imena 6 najpogodniji za pesnike, umetnike, muzičate i plesače. U sebi sadrži prijateljsku notu koja šestice čini lako prihvatIjivim i popularnim.

Broj imena 6 je dobar i za ljude koje interesuju okultne discipline; oni mogu da steknu čarobne moći.

Numerologija smatra da broj 6 čini ljude društvenim, susretljivim, ljubaznim, simpatičnim, gostoljubivim, dobrotvorima, osećajnim i nestabilnim. Čini ih društvenim i ljubiteljima ispraznih brbljanja. Jako ih privlači unutrašnja i spoljašnja lepota, kako kod ljudi tako i u prirodi.

numerologija broj 6

Razdoblja slabosti

April, oktobar i novembar su razdoblja slabosti za broj 6. Uz to, oni imaju zdravstvenih problema uvek kada je Venera retrogradna, primaju loše vesti i mogu da prolaze duševne teškoće i nailaze na prepreke u svom poslu. Može im nedostajati hrabrosti, inspiracije, postojanosti i smirenosti. Postaju ponosni, nepristojni, tvrdoglavi, svadljivi, ljubomorni i neodlučni. Gube razum i svakom veruju: kad ih prevare postaju osećajno uznemireni.

Razdoblja snage

Razdoblja snage i pogodnosti za šestice traju od 20. aprila do 18. maja i od 21. septembra do 19. oktobra.Numerologija preporučuje da broj 6 u to vreme treba da započne nove poslove, sklapa nove ugovore, traži nove kuće (ako je to potrebno) i završava nedovršene poslove.

Razdoblja između 20. aprila i 30. aprila i između 1. i 19. oktobra su posebno povoljna; ova razdoblja treba da koriste za preduzimanje koraka koji će im pomoći u budućim poslovima.

Dobri datumi

Za šestice su 6, 15. i 24. dan svakog meseca pogodni datumi, a dobri su i 3, 9, 12, 18, 21, 27. i 30.

Dobri dani

Sreda i petak su dobri dani za šestice. Ako se poklope sa pomenutim datumima postaju još korisniji.

Preporučljive boje za broj 6

Bela boja je najbolja za šestice, jer je to boja njihove vladajuće planete, Venere. I svetloplava, ružičasta i žuta su dobre za njih. Žuta je povezana s Jupiterom, a kako je Venera uzlazna u Ribama – znaku kojim vlada Jupiter – žuta boja ističe dobre osobine šestica i ozaruje ih. Žene šestice bi trebalo da nose mnogo ružičastog. U posebnim prilikama žena šestica treba da nosi belu haljinu da bi postigla uspeh.

Prijatelji

Ako ste broj 6 numerologija vam za prijatelje predlaže sledeće brojeve.

Šestice su u skladu s jedinicama, trojkama, devetkama i drugim šesticama; mogu dobro da se slažu s dvojkama, peticama i sedmicama. Četvorke i osmice nisu u skladu s njima. Jedinice i trojke su im idealni prijatelji.

Saznajte više>>> Sudbinski broj 6

Dobre godine u životu

Godine 6, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77. i 86. su najbolje godina njihovog života; uz to su vrlo povoljne i godine čiji zbroj cifara daje 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64, 73, 82,i 91.