Numerologija sudbinski broj 4

Sudbinski broj 4 nije naročito dobar sudbinski broj. Kad ljudi imaju 4 kao duhovni broj, oni mogu da se uvežbaju za kompromis sa tegobama koje nastaju zhog naglih promena u njihovom životu. No, kad je 4 sudbinski broj, tada ove nagle promene nailaze i razaraju celokupno područje njihovog zivota – život im postaje naporan i ružan. Čak i kad imaju sve pogodnostii kad luksuzno žive, uvek im nesto nedostaje. Često imaju prilike za napredovanje, ali ih sopstvena sumnjičava narav natera da propuste takve prilike.
Preopterećcni su teškim odgovornostima i dužnostima i nemaju drugog izbora već da sa njima izadu na kraj. Imaju dosta izdržljivosti i snage, ali njihov se rad ne nagraduje. Ne samo da ih ne cene koliko zaslužuju, već su stalno suočeni sa kritikom i protivljenjem. Ovo ih čini sumnjičavim i preterano opreznim; prisiljava ih da se odvoje i osećaju žalosni i usamljeni.

Rahu im daje nezadovoljstvo. Sudbinske četvorke nikad nisu zadovoljne svojim poslom i uvek pokusavaju da nadju neki bolji. Zato često menjaju zvanje i postaju slični skitnicama. Zbog uticaja Rahua, uvek ih uznemiravaju tajni i nevidljivi neprijatelji. Oni zapravo privlače takve neprijatelje zbog svoje nekonvencionalne naravi, pozitivnih pogleda, kritičnog ali nejasnog uma i zato sto ne slede postojeće običaje i pravila.
Zbog Rahuovog kretanja unazad postaju nemirni i nestrphivi. Ne mogu da podnesu zastoje u svom poslu, a on se uvek odlaže. Odlaže im se i sreća u zivotu. Porodični život im nije dobar. Uništava ga njihova sebična, sumnjičava i tajanstvena narav.

Nisu u stanju da donesu brzo odluke. U starosti im oslabi pamćenje. Ako su sudbinske četvorke rodjene u subotu, a duhovni broj im je 4 ili 8, sve ove osobine biće jos izrazitije. Novac zaraduju na mnogo načina, ali ga lako potrose. Ako na ekstravaganciju ne pripaze svesno, u starosti će morati teško da rade da bi sastavili kraj s krajem.
Broj 4 u vezi s drugim brojevima
Numerologija duhovni broj 4
Broj imena 4
Rahu vladar broja 4