Sudbinski broj 2

2 uglavnom nije posebno dobar sudbinski broj. Kad je dvojka i duhovni i sudbinski broj, tada je njegov uticaj naročito jak: sudbinski broj 2 donosi duševni i psihološki napredak, koji ljudima daje osećaj poverenja i mogućnost ostavljanja traga na svetu. Ovakva kombinacija (duhovna 2 i sudbinska 2) najbolja je od svih kombinacija dvojki koje određena osoba može da ima. Kad su i duhovni i sudbinski i broj imena 2, uticaj Meseca prevladava, zbog čega mogu uslediti duševni poremećaji, nedostatak odlučnosti i gomilanje sumnji. Ipak, ako je Mesec dobro smešten i podržavaju ga dobre planete, ova kombinacija može da postane veoma jaka. Ljudi sudbinskog broja 2 susreću se s tegobnim usponima i padovima; prilike im iskliznu iz ruku upravo u času kad ih se dočepaju. Često su bespomoćni, jer se osećaju kao žrtve nepredvidljivih promena.

Sudbinske dvojke vole svoj dom i porodicu. Puni su interesovanja za domaćinstvo i imaju jake porodične veze. Ako su u pitinju muškarci, sudbinski broj 2 čini ih nesigurninim i ne baš najuspešnijim u ljubavnim doživljajima. Ako su žene, u ljubavi ih uvek okrivljuju.

Muškarci sudbinske dvojke mnogo uče kako bi proširili sopstveno obrazovanje i lakše shvatali stvari .
Sudbinske dvojke se rađaju sa sjajnim osećajem samopouzdanja i to im daje preciznost i stil. Veruju u izreku: „Čini drugima ono što bi želeo da i oni tebi čine”. Obdareni dobrim prijateljima, vatrenim sledbenicima, pozitivnim okolnostima i jasnoćom shvatanja, postupaju vrlo samouvereno i ne sumnjaju u sebe. Pod tim uslovima postižu i čuda na svakom području kojem se duboko posvete.

Sudbinski broj 2 ljudima daje ljubav za reke, potoke, vodopade, vodoskoke, jezera i ribnjake. Sudbinske dvojke vole da žive u grupama i vole dobro društvo. Spremni su da odlažu važne poslove, sastanke i razgovore radi boravka u dobrom društvu. Poslovi pate zbog njihove zavisnosti od drugih, ljubavi za dobro društvo, pozitivne vibracije i prijateljstva.

Sudbinske dvojke imaju jaku intuiciju. Mogu da čitaju tuđe misli. Mogu duboko da ulaze u tuđu ličnost i da izmere njenu dubinu.

Muškarci sudbinske dvojke su srećnici i žene se školovanim i lepim ženama; majke su im časne i vredne, a sestre i svastike ih vole. Pomažu im starije žene ,žene sudbinske dvojke ili_žene koje su na položaju u društvu.

Ljude sudbinske dvojke interesuju biljke i lekovite biljke; vole da rade u vrtu. Mogu isto tako da postanu dobri psiholozi, kreativni mislioci, pesnici, pisci, savetnici, terapeuti, glumci ili plesači.
Duhovni broj 2
Broj imena 2
Broj 2 ljubavne i poslovne veze
Mesec vladar broja 2